APA:
کپیحبیبی، رامین، جلیلوند، قاسم، جانمحمدی، حسین، و شجاعیان، کمال. (1397). اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(121 )، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/374971/fa
Vancouver:
کپیحبیبی رامین، جلیلوند قاسم، جانمحمدی حسین، شجاعیان کمال. اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(121 ):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/374971/fa
IEEE:
کپیرامین حبیبی، قاسم جلیلوند، حسین جانمحمدی، و کمال شجاعیان، “اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 121 ، pp. 53–66، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374971/fa