Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

913
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر روش های مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 17

چکیده

 برای تعیین روش مناسب دباغی پوست شترمرغ, وزن مخصوص ظاهری, ضخامت, مقاومت و کشش پذیری چرم ناحیه اصلی شترمرغ های 12 تا 14 ماهه (تعداد=15) در روش های مختلف دباغی (کرومی, گیاهی و آلومی) مطالعه شد. میانگین وزن مخصوص ظاهری و ضخامت چرم ها به ترتیب 0.7±0.0 گرم بر سانتی متر مربع و 1.7±0.1 میلی متر تعیین شد. نیروی پارگی, مقاومت و کشش پذیری چرم های کرومی ( 33.0±4.9کیلوگرم نیرو, 197.2±23.9 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و‎ 53.3±7.0 درصد) بیشتر از چرم های آلومی (‎ 27.4±5.5 کیلوگرم نیرو, 161.7±26.7 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و 46.4±7.8 درصد) و چرم های گیاهی (‎4.5±13.0 کیلوگرم نیرو, 70.7±21.8 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و  40.1±6.4 درصد) بود (P<0.05). به طورکلی, کیفیت مکانیکی چرم شترمرغ در فرآوری دباغی کرومی بهتر از چرم آلومی و گیاهی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، مهناز، میرعبدالباقی، ژاله، و کمالی سروستانی، محمدعلی. (1391). مقایسه اثر روش های مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 14(1)، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/209046/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی مهناز، میرعبدالباقی ژاله، کمالی سروستانی محمدعلی. مقایسه اثر روش های مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1391؛14(1):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/209046/fa

    IEEE: کپی

    مهناز صالحی، ژاله میرعبدالباقی، و محمدعلی کمالی سروستانی، “مقایسه اثر روش های مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 14، no. 1، pp. 11–17، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209046/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا