مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

826
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان های مختلف پس از سیلو کردن

صفحات

 صفحه شروع 777 | صفحه پایان 787

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی ترکیب شیمیایی و کیفیت سیلاژ تفاله لیموترش با سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان های مختلف پس از سیلو کردن بود. برای تهیه سیلاژها, تفاله لیموترش با درصدهای متفاوت خرمای ضایعاتی بدون هسته(صفر, 10, 20, 30درصد) با هم مخلوط شدند و سپس در سطل هایی با گنجایش دولیتر به مدت 25, 35و 45روز سیلو شدند. میزان ماده خشک, پروتیین خام, نیتروژن آمونیاکی, دیواره سلولی, ماده آلی و خاکسترنمونه ها پس از دوره مذکور تعیین شد. pH سیلاژها بلافاصله پس از باز کردن تعیین شد. اثرات اضافه کردن سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بدون هسته به تفاله لیمو ترش در زمان سیلو کردن در قالب آزمایش فاکتوریل (4×3) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن 30درصد خرمای ضایعاتی به سیلوی تفاله لیموترش سبب بهبود کیفیت سیلاژ و افزایش ماده خشک, ماده آلی وpH شد (05/0>p) در مقابل پروتیین خام, دیوارهسلولی, نیتروژن آمونیاکی و خاکستر سیلاژ تفاله لیموترش کاهش یافت (05/0>p). همچنین تفاله لیموترش با 30 درصد خرمای ضایعاتی دارای بالاترین انرژی و نمره ارزیابی حسی نسبت به سایر سیلاژها بود. بنابراین با توجه به نتایج حاصل, می-توان از 30درصد خرمای ضایعاتی در ترکیب تفاله لیموی سیلو شدهاستفاده نمود و بهترین مدت زمان برای سیلو کردن 45 روز توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بدوئی دلفارد، فروغ، طهماسبی، رضا، دیانی، امید، خضری، امین، و شریفی حسینی، محمدمهدی. (1396). بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان های مختلف پس از سیلو کردن. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(4 )، 777-787. SID. https://sid.ir/paper/209062/fa

    Vancouver: کپی

    بدوئی دلفارد فروغ، طهماسبی رضا، دیانی امید، خضری امین، شریفی حسینی محمدمهدی. بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان های مختلف پس از سیلو کردن. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(4 ):777-787. Available from: https://sid.ir/paper/209062/fa

    IEEE: کپی

    فروغ بدوئی دلفارد، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری، و محمدمهدی شریفی حسینی، “بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان های مختلف پس از سیلو کردن،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 4 ، pp. 777–787، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209062/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button