Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

452
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری بختیاری

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه ی کنگرفرنگی بر گوارش پذیری, فراسنجه های تولید گاز جیره های آزمایشی, عملکرد, و خصوصیات لاشه ی بره های ماده ی لری بختیاری در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو تیمار و هفت تکرار بررسی شد. بره های گروه شاهد, جیره ای حاوی 30 درصد یونجه, 15 درصد کاه جو, و 55 درصد مواد متراکم دریافت کردند و در جیره ی بره های تیمار آزمایشی, علوفه ی کنگر به طور کامل جایگزین یونجه شد. مصرف خوراک جیره ی حاوی علوفه ی کنگر بیشتر بود (05/0>P) ولی اختلاف در میزان افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذا بین تیمارها معنی دار نبود. نرخ تولید گاز بین تیمارهای آزمایشی معنی دار نبود, اما تولید گاز از بخش دیرتخمیر در جیره ی حاوی کنگر بیشتر بود (05/0P<). گوارش پذیری ماده ی خشک و ماده ی آلی جیره ی حاوی علوفه ی کنگر از جیره ی حاوی یونجه بیشتر بود (05/0P<), در حالی که گوارش پذیری پروتئین و فیبر نامحلول در شوینده ی خنثی در جیره ی حاوی یونجه بیشتر از جیره ی حاوی کنگر به دست آمد (05/0P<). اثر جیره های آزمایشی بر فراسنجه های لاشه و وزن نسبی اندام های داخلی معنی دار نبود. براساس نتایج این تحقیق می توان از علوفه ی کنگر در جیره ی بره های پرواری استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی سانیج، مهدی، افضل زاده، احمد، رضایزدی، کامران، و نوروزیان، محمدعلی. (1393). تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری, عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری بختیاری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 16(1 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/209091/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی سانیج مهدی، افضل زاده احمد، رضایزدی کامران، نوروزیان محمدعلی. تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری, عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری بختیاری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1393؛16(1 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/209091/fa

    IEEE: کپی

    مهدی دهقانی سانیج، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، و محمدعلی نوروزیان، “تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری, عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری بختیاری،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 16، no. 1 ، pp. 11–20، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209091/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا