مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

499
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخش های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 41

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی هضم پذیری و فراسنجه های تخمیر جیره های حاوی برگ, غلاف با دانه, و گل درخت برهان در گوسفند با روش های هضم دومرحله ای و تولید گاز انجام شد. جیره های آزمایشی شامل سطوح صفر, 25, 50, 75, و 100 درصد برگ, غلاف, و گل برهان بودند. نتایج نشان داد بیشترین قابلیت تولید گاز مربوط به جیره ی حاوی 50 درصد برگ بود (05/0P<). نرخ تولید گاز در جیره ی حاوی 75 درصد گل از سایر جیره ها بیشتر بود (05/0P<). عامل پارتیشنینگ, تولید توده ی میکروبی, و بازده توده ی میکروبی در جیره ی حاوی 100 درصد برگ و سطوح متفاوت غلاف بالاترین بود (05/0P<). قابلیت هضم ماده ی خشک در جیره های حاوی سطوح مختلف برگ, 50 درصد گل, و 25 درصد غلاف برهان, و قابلیت هضم الیاف نامحلول در شوینده ی خنثی در جیره های حاوی سطوح مختلف گل و 25 درصد غلاف برهان در مقایسه با جیره ی شاهد بالاتر بود (05/0P<). کمترین غلظت نیتروژن آمونیاکی مربوط به جیره های حاوی 100 درصد برگ و غلاف با دانه ی برهان بود (05/0P<). براساس این نتایج, می توان از برگ, گل, و غلاف با دانه ی برهان به جای یونجه در جیره ی گوسفند استفاده کردد و هضم پذیری و تخمیر شکمبه ای جیره را افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، زینب، محمدآبادی، طاهره، چاجی، مرتضی، و بوجارپور، محمد. (1393). بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخش های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 16(1 )، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/209093/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی زینب، محمدآبادی طاهره، چاجی مرتضی، بوجارپور محمد. بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخش های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1393؛16(1 ):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/209093/fa

    IEEE: کپی

    زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، و محمد بوجارپور، “بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخش های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 16، no. 1 ، pp. 31–41، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button