مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,044
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 335 | صفحه پایان 346

چکیده

 اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پودر پوست میوه انار با استفاده از 160 قطعه جوجه گوشتی 11 روزه سویه راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2 × 2 با دو سطح پودر پوست میوه انار (صفر و دو درصد جیره) و دو سطح روغن سویا در جیره (صفر و شش درصد در دوره رشد و صفر و هشت درصد در دوره پایانی), در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. پودر پوست میوه انار سبب بهبود تیتر آنتی بادی در 39 روزگی, افزایش گوارش پذیری چربی و افزایش جمعیت باکتری تولیدکننده اسید لاکتیک و کاهش جمعیت باکتری اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 ≥ P). گوارش پذیری ماده خشک در جیره های حاوی روغن سویا کمتر بود و تغذیه این جیره ها موجب افزایش جمعیت باکتری های اسید لاکتیک و اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 ≥ P). براساس نتایج حاصل, افزودن پودر پوست میوه انار به جیره های دارای چربی در مقایسه با جیره کنترل, بدون تأثیر منفی بر عملکرد رشد, موجب بهبود فعالیت سیستم ایمنی, افزایش جمعیت باکتری های مفید و کاهش جمعیت باکتری های مضر دستگاه گوارش جوجه های گوشتی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوانی، محمدرضا، رحیمی، شهرام، و دادپسند، محمد. (1395). تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(2 )، 335-346. SID. https://sid.ir/paper/209118/fa

    Vancouver: کپی

    رضوانی محمدرضا، رحیمی شهرام، دادپسند محمد. تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(2 ):335-346. Available from: https://sid.ir/paper/209118/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا رضوانی، شهرام رحیمی، و محمد دادپسند، “تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 2 ، pp. 335–346، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209118/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button