APA:
کپیهوشمندی، علی محمد، بوجارپور، محمد، یعقوب فر، اکبر، سالاری، سمیه، و رکنی، حسن. (1396). اثر شکل فیزیکی خوراک, رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(1 )، 159-174. SID. https://sid.ir/paper/209166/fa
Vancouver:
کپیهوشمندی علی محمد، بوجارپور محمد، یعقوب فر اکبر، سالاری سمیه، رکنی حسن. اثر شکل فیزیکی خوراک, رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(1 ):159-174. Available from: https://sid.ir/paper/209166/fa
IEEE:
کپیعلی محمد هوشمندی، محمد بوجارپور، اکبر یعقوب فر، سمیه سالاری، و حسن رکنی، “اثر شکل فیزیکی خوراک, رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 1 ، pp. 159–174، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209166/fa