APA:
کپیجعفری، مسعود، و جان محمدی، حسین. (1397). مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده. تحقیقات تولیدات دامی، 7(1 )، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/406363/fa
Vancouver:
کپیجعفری مسعود، جان محمدی حسین. مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(1 ):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/406363/fa
IEEE:
کپیمسعود جعفری، و حسین جان محمدی، “مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 1 ، pp. 41–51، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406363/fa