مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

695
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه

صفحات

 صفحه شروع 269 | صفحه پایان 280

چکیده

 اثر عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata)بهعنوان یک افزودنی برای بهبود بازده تجزیه پذیری مواد مغذی در شکمبه, غلظت کل ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در یک سیستم شبیه ساز شکمبه (رزیتک) بررسی شد. بههمین منظور از 12 فرمانتور در دو دوره آزمایشی که هر یک 10 روز بهطول انجامید استفاده شد و پنج روز پایانی هر دوره از مایع درون فرمانتور نمونهبرداری شد. تیمارها شامل: گروه بدون افزودنی (شاهد), گروه دریافتکننده 10 میلی گرم در روز موننسین (موننسین), گروه دریافتکننده 480 میلی گرم در روز عصاره گیاهی و گروه دریافتکننده 960 میلی گرم در روز عصاره گیاهی بودند. افزودن عصاره گیاهی در هر دو سطح بهطور معنی داری تولید متان به ازای هر گرم ماده مغذی تجزیهشده را در مقایسه با گروه شاهد کاهش داد (05/0>P). تولید کل اسیدهای چرب فرّار به ازای هر گرم ماده خشک و آلی تجزیهشده در تیمارهایی که عصاره گیاهی دریافت کرده بودند در مقایسه با شاهد و موننسین بالاتر بود (05/0P<). آمونیاک تولیدی به ازای هر واحد پروتئین خام تجزیهشده در گروهی که 960 میلی گرم عصاره دریافت کرده بود, پایین تر از گروه شاهد بود (05/0P<). تیمار دریافتکننده 960 میلی گرم عصاره, بالاترین غلظت کل ترکیبات فلاونوئیدی, فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی را نسبت به سایر تیمارها داشت (05/0P<). بر اساس نتایج این آزمایش, عصاره گیاه تشنه داری رامی توان برای بهبود راندمان تجزیه پذیری, افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی مایع شکمبه و کاهش تولید متان به جای آنتی بیوتیک مورد توجه قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری ورزنه، مریم. (1397). اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(2 )، 269-280. SID. https://sid.ir/paper/209181/fa

    Vancouver: کپی

    باقری ورزنه مریم. اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(2 ):269-280. Available from: https://sid.ir/paper/209181/fa

    IEEE: کپی

    مریم باقری ورزنه، “اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 2 ، pp. 269–280، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209181/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button