APA:
کپیباقری ورزنه، مریم. (1397). اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(2 )، 269-280. SID. https://sid.ir/paper/209181/fa
Vancouver:
کپیباقری ورزنه مریم. اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(2 ):269-280. Available from: https://sid.ir/paper/209181/fa
IEEE:
کپیمریم باقری ورزنه، “اثر عصاره گیاه تشنه داری بر راندمان تجزیه پذیری و غلظت ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 2 ، pp. 269–280، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209181/fa