مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

950
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر برخی محرک های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه ی زردآلو رقم "شکرپاره"

صفحات

 صفحه شروع 605 | صفحه پایان 619

چکیده

 به منظور بررسی اثر برخی محرک های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه زردآلو رقم شکرپاره پژوهشی در بهار 1394 در منطقه ابرکوه از توابع استان یزد, اجرا گردید. این آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با اعمال هفت تیمار تغذیه ای شامل شاهد (محلول پاشی با آب), اسید هیومیک یک و دو در هزار, آمینول فورته سه و شش در هزار و هیومی فورته نیم و یک در هزار در چهار تکرار که هر تکرار شامل یک درخت هشت ساله بود, انجام گرفت. محرک های زیستی به صورت محلول پاشی در دو نوبت, دو هفته بعد از مرحله تمام گل و یک ماه پس از آن اعمال شد. نتایج نشان داد که اثر محرک های استفاده شده بر بیشتر صفات مورد اندازه گیری, بجز میزان اسید قابل تیتراسیون (بر حسب اسید مالیک), سفتی بافت و شاخص رسیدگی معنی دار است. تیمار هیومیک اسید تمام خصوصیات فیزیکی اندازه گیری شده, کل مواد جامد محلول و ویتامین ث را کاهش داده است. در هر حالی که بیشترین میزان صفات فیزیکی و شیمیایی, در تیمار آمینول فورته سه در هزار مشاهده شد و افزایش غلظت آن از سه در هزار به شش در هزار بر صفات مورد بررسی اثر منفی داشته است. تیمار هیومی فورته نیز باعث افزایش میزان کارتنوئید و ویتامین ث میوه شده است. بنابراین به نظر می رسد در بین تیمارها, محرک زیستی آمینول فورته بهترین تیمار بوده و به منظور افزایش عملکرد و بهبود کیفیت میوه زردآلو, محلول پاشی مخصوصا با آمینول فورته سه در هزار در زمان مناسب, مفید باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکرمی ابرقویی، ملیحه، محمدخانی، عبدالرحمان، و ربیعی، غلامرضا. (1396). اثر برخی محرک های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه ی زردآلو رقم "شکرپاره". به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 605-619. SID. https://sid.ir/paper/209359/fa

    Vancouver: کپی

    اکرمی ابرقویی ملیحه، محمدخانی عبدالرحمان، ربیعی غلامرضا. اثر برخی محرک های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه ی زردآلو رقم "شکرپاره". به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):605-619. Available from: https://sid.ir/paper/209359/fa

    IEEE: کپی

    ملیحه اکرمی ابرقویی، عبدالرحمان محمدخانی، و غلامرضا ربیعی، “اثر برخی محرک های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه ی زردآلو رقم "شکرپاره"،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 605–619، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209359/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا