به منظور بررسی اثر کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavicaL. )، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با هشت تیمار و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی شرکت کشاورزی ران در شهرستان فیروزکوه در سال زراعی 1394 انجام گرفت. تیمارها شامل 20 تن کود دامی در هکتار، 10 تن ورمی کمپوست در هکتار، کود زیستی (نیتروکسین + بیوسوپرفسفات)، 10 تن کود دامی همراه با 5 تن ورمی کمپوست در هکتار، 20 تن کود دامی در هکتار همراه با کود زیستی، 10 تن ورمی کمپوست در هکتار همراه با کود زیستی، 10 تن کود دامی و 5 تن ورمی کمپوست در هکتار همراه با کود زیستی و شاهد کود شیمیایی (NPK به میزان 80، 70 و 80 کیلوگرم در هکتار) بودند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بیشترین میزان اسانس (0/54 درصد) و درصد ژرانیول (7/95 درصد) و لینالول (0/519 درصد) در اسانس در تیمار مصرف 10 تن ورمی کمپوست در هکتار و بیشترین درصد ژرانیال (33/24 درصد)، نرال (24/38 درصد) و نریل استات (2/56 درصد) در اسانس در تیمار مصرف تلفیقی 10 تن ورمی کمپوست در هکتار و کود زیستی حاصل گردید. همچنین بیشترین درصد ژرانیل استات در اسانس (30/94 درصد) در تیمار کود شیمیایی (شاهد) بدست آمد. در مجموع، مصرف کودهای آلی و زیستی موجب بهبود کمیت و کیفیت اسانس بادرشبی در یک نظام کشاورزی پایدار شد.