مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,182
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی کلسیم، روی، بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 اثر محلول پاشی با عناصر کلسیم, روی و بور (غلظت پنج گرم در لیتر) و مخلوط آن ها و همچنین دو تاریخ برداشت (20 مرداد و پنج شهریور ماه سال 1385) بر بازدارندگی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در زمان برداشت و در طول دوره انبارداری دو رقم گلابی آسیایی به نام های ‘KS9’ و ‘KS13’ در باغ تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس بررسی شد. نتایج نشان داد فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز از زمان برداشت تا سه ماه پس از برداشت افزایش و سپس کاهش یافت. در میوه های تیمار شده با عناصر غذایی, فعالیت پلی فنل اکسیداز هر دو رقم گلابی در زمان برداشت و انبارداری به طور معنی داری کمتر از میوه های شاهد بود ( .(P<0.01فعالیت آنزیم در زمان برداشت (20 مرداد ماه) در میوه های ارقام ‘KS9’ و ‘KS13’ به ترتیب 256 (شاهد), 212 (کلسیم), 163 (روی), 171 (بور) و 112 (مخلوط سه عنصر) و همچنین 286 (شاهد), 240 (کلسیم), 184 (روی), 193 (بور) و 136 (مخلوط سه عنصر) واحد آنزیم در دقیقه در 100 گرم وزن تر میوه بود. فعالیت پلی فنل اکسیداز در میوه های زود برداشت شده (در تاریخ 20 مرداد) از زمان برداشت تا پایان دوره انبارداری کمتر از میوه های دیر برداشت شده (در تاریخ پنج شهریور) بود. با توجه به این نتایج محلول پاشی با مخلوط کلسیم, روی و بور و برداشت زود هنگام میوه بر کاهش عارضه قهوه ای شدن داخلی و افزایش عمر انباری میوه موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ارزانی، کاظم، خوش قلب، حسن، ملکوتی، محمدجعفر، و برزگر، محسن. (1389). اثر محلول پاشی کلسیم, روی, بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 12(2)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/209489/fa

    Vancouver: کپی

    ارزانی کاظم، خوش قلب حسن، ملکوتی محمدجعفر، برزگر محسن. اثر محلول پاشی کلسیم, روی, بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1389؛12(2):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/209489/fa

    IEEE: کپی

    کاظم ارزانی، حسن خوش قلب، محمدجعفر ملکوتی، و محسن برزگر، “اثر محلول پاشی کلسیم, روی, بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 12، no. 2، pp. 1–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209489/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا