مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

400
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

491
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلی اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 میوه هلو به دلیل داشتن آب زیاد و سرعت تنفس بالا دارای عمر انبارمانی بسیارکوتاهی است. در این پژوهش تأثیر بسته بندی با فیلم های پلی اتیلن و نانوکامپوزیت رس بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه هلو رقم آلبرتا بررسی شد. میوه های هلو به مدت شش هفته در دمای 2 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90 درصد نگهداری شدند. خصوصیاتی مانند درصد کاهش وزن, سفتی میوه, pH, مواد جامد محلول, اسید قابل تیتراسیون, شاخص رنگ, قهوه ای شدن, بار میکروبی و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز به طور هفتگی موردارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که هر دو نوع پوشش توانستند خصوصیات کمی و کیفی میوه هلو را بهتر از شاهد حفظ کنند. کاربرد فیلم های نانوکامپوزیت و پلی اتیلن موجب تأخیر در نرم شدن میوه, کاهش درصد اتلاف وزن, تیرگی رنگ میوه, قهوه ای شدن درونی گوشت و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز نسبت به شاهد شدند. استفاده از هر دو فیلم منجر به تغییرات کمتر اسید قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول و pH عصاره میوه مقایسه با شاهد شدند. فیلم نانوکامپوزیت سبب کاهش بار میکروبی شد, درحالی که بیش ترین بار میکروبی در فیلم پلی اتیلن مشاهده گردید. نتایج هم چنین نشان دادند که تأثیر فیلم نانوکامپوزیت در حفظ ویژگی های کیفی میوه ازجمله شاخص درخشندگی, کروما, هیو, اسید قابل تیتراسیون, قهوه ای شدن, بار میکروبی و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز مؤثرتر از فیلم پلی اتیلن بود. به طورکلی کاربرد فیلم نانوکامپوزیت ممکن است یک روش مفید برای کاهش تلفات وزن و حفظ کیفیت میوه هلو طی زمان نگهداری باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، حسین، عابدی، بهرام، بداقی، حجت اله، داوری نژاد، غلامحسین، و هراتی زاده، حمید. (1398). اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلی اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(1 )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/403668/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی حسین، عابدی بهرام، بداقی حجت اله، داوری نژاد غلامحسین، هراتی زاده حمید. اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلی اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(1 ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/403668/fa

    IEEE: کپی

    حسین ابراهیمی، بهرام عابدی، حجت اله بداقی، غلامحسین داوری نژاد، و حمید هراتی زاده، “اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلی اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 1–15، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403668/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button