APA:
کپیحسین پور، فاطمه، ربیعی، ولی، امیری، محمداسماعیل، و سلیمانی، علی. (1395). تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 1001-1015. SID. https://sid.ir/paper/209621/fa
Vancouver:
کپیحسین پور فاطمه، ربیعی ولی، امیری محمداسماعیل، سلیمانی علی. تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):1001-1015. Available from: https://sid.ir/paper/209621/fa
IEEE:
کپیفاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، و علی سلیمانی، “تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 1001–1015، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209621/fa