مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 1001 | صفحه پایان 1015

چکیده

 با توجه به عمر ماندگاری کوتاه میوه شلیل و اهمیت فیزیولوژی پس ازبرداشت آن, پژوهشی به منظور مطالعه اثر کاربرد بسته بندی نانو به همراه تیمار آب گرم بر حفظ خواص کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوه شلیل رقم سانگلو, در سال 1393 اجرا گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار صورت گرفت و خواص کیفی میوه هر 10 روز یک بار طی 40 روز نگهداری در دمای 1-0 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 95-90 درصد اندازه گیری شد. نتایج نشان داد بسته بندی نانو سبب حفظ ویتامین ث, میزان اسید آلی و میزان کل مواد جامد محلول گردید و از طرف دیگر, بسته بندی نانو در مقایسه با بسته بندی معمولی بر کاهش وزن, کیفیت رنگ و میزان افزایش قهوه ای شدن اثر معنی داری نداشته است. میزان pH در طی 30 روز انبارمانی روند کاهشی داشت, سپس تا 40 روز این روند افزایشی بود. میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز با گذشت زمان روند افزایشی داشت, اما این روند در بسته بندی نانو نسبت به تیمار شاهد کمتر بود. میزان شاخص طعم و کاروتنوئید با گذشت زمان روند افزایشی داشت, ولی این روند در کاروتنوئید طی 40 روز انبارمانی کاهش معنی داری پیدا کرد. کاهش سفتی بافت میوه با گذشت زمان طی 30 روز نگهداری در تیمارهای با بسته بندی نانو کمتر بود. نتایج نشان داد که ظروف بسته بندی نانو می تواند به عنوان روشی مناسب برای افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه شلیل رقم سانگلو مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین پور، فاطمه، ربیعی، ولی، امیری، محمداسماعیل، و سلیمانی، علی. (1395). تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 1001-1015. SID. https://sid.ir/paper/209621/fa

    Vancouver: کپی

    حسین پور فاطمه، ربیعی ولی، امیری محمداسماعیل، سلیمانی علی. تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):1001-1015. Available from: https://sid.ir/paper/209621/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، و علی سلیمانی، “تاثیر تیمار آب گرم و بسته بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 1001–1015، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209621/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button