مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

856
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 77

چکیده

 این پژوهش به منظور تاثیر اسپرمیدین, تیمار آب گرم و هوای گرم بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول صورت گرفت. در این بررسی میوه ها با اسپرمیدین در غلظت یک و 1.5 میلی مولار به روش غوطه وری به مدت 5 دقیقه تیمار و با آب گرم 48 درجه سانتی گراد به مدت 12 دقیقه و آب گرم 53 درجه سانتی گراد به مدت 4 دقیقه و همچنین با هوای گرم 48 درجه سانتی گراد به مدت 12 ساعت و هوای گرم 53 درجه سانتی گراد به مدت 4 ساعت تیمار و در سردخانه با دمای +3.5 درجه سانتی گراد به مدت 4 ماه نگه داری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های 1, 2, 3 و 4 ماه پس از برداشت انجام گرفت و صفاتی از قبیل: آسیب سرمازدگی, ویتامین ث, TSS/TA و درصد آب میوه اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که میوه های شاهد در دوره انبارداری آسیب سرمازدگی بیشتر را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. همچنین تیمار پلی آمین اسپرمیدین, آب گرم و هوای گرم توانستند در طول دوره انبارداری میزان ویتامین ث را کاهش دهند و افزایش در میزان TSS/TA مشاهده گردید. کمترین میزان آسیب سرمازدگی در آب گرم 53 درجه سانتی گراد و اسپرمیدین 1 میلی مولار مشاهده گردید, کمترین میزان ویتامین ث در هوای 48 درجه سانتی گراد دیده شد. بیشترین درصد آب میوه در آب گرم 53 درجه سانتی گراد مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، سیده خدیجه، و جوانمردی، شورانگیز. (1391). تاثیر اسپرمیدین, تیمار آب گرم, هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 63-77. SID. https://sid.ir/paper/247708/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی سیده خدیجه، جوانمردی شورانگیز. تاثیر اسپرمیدین, تیمار آب گرم, هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):63-77. Available from: https://sid.ir/paper/247708/fa

    IEEE: کپی

    سیده خدیجه موسوی، و شورانگیز جوانمردی، “تاثیر اسپرمیدین, تیمار آب گرم, هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 63–77، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247708/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button