APA:
کپیمحمدی، میثم، صیدی، مهدی، خادمی، اورنگ، و بازگیر، مسعود. (1394). بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقه ایلام. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(3)، 649-660. SID. https://sid.ir/paper/209651/fa
Vancouver:
کپیمحمدی میثم، صیدی مهدی، خادمی اورنگ، بازگیر مسعود. بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقه ایلام. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(3):649-660. Available from: https://sid.ir/paper/209651/fa
IEEE:
کپیمیثم محمدی، مهدی صیدی، اورنگ خادمی، و مسعود بازگیر، “بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقه ایلام،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 3، pp. 649–660، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209651/fa