APA:
کپیسالارپورغربا، فاطمه، و فرح بخش، حسن. (1394). تاثیر کم ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه رازیانه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(3)، 713-727. SID. https://sid.ir/paper/209661/fa
Vancouver:
کپیسالارپورغربا فاطمه، فرح بخش حسن. تاثیر کم ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه رازیانه. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(3):713-727. Available from: https://sid.ir/paper/209661/fa
IEEE:
کپیفاطمه سالارپورغربا، و حسن فرح بخش، “تاثیر کم ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه رازیانه،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 3، pp. 713–727، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209661/fa