APA:
کپیرجبی اگره، ساره، بهمنیار، محمدعلی، و خاوازی، کاظم. (1394). بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر غلظت برخی عناصر غذایی تحت آبیاری با آب شور در برنج (.Oryza sativa L). مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار، 5(3)، 177-190. SID. https://sid.ir/paper/209806/fa
Vancouver:
کپیرجبی اگره ساره، بهمنیار محمدعلی، خاوازی کاظم. بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر غلظت برخی عناصر غذایی تحت آبیاری با آب شور در برنج (.Oryza sativa L). مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار[Internet]. 1394؛5(3):177-190. Available from: https://sid.ir/paper/209806/fa
IEEE:
کپیساره رجبی اگره، محمدعلی بهمنیار، و کاظم خاوازی، “بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر غلظت برخی عناصر غذایی تحت آبیاری با آب شور در برنج (.Oryza sativa L)،” مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار، vol. 5، no. 3، pp. 177–190، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209806/fa