مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

876
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده β- پینن به α- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 23

چکیده

 در این پژوهش با استفاده از روشهای غربال سازی, میکروارگانیسمهایی از گیاه باریجه, خاکهای اطراف آن و صمغ باریجه که منبع با ارزشی از اترهای روغنی می باشند, جداسازی گردید. 24 میکروارگانیسم (15 قارچ, 9 باکتری) از نمونه های ذکر شده جداسازی و توانایی تولید -a پینن از -b پینن میکروارگانیسم ها سنجش شد. محیط واکنش تجزیه و تبدیل بیولوژیکی شامل (یک گرم زیتوده, -b 100 ml پینن در 100 ml بافر فسفات با pH6 بود که به مدت 22 ساعت در دمای 37 درجه سانتی گراد با دور 150 rpm همزده و محصولات حاصل از واکنش دگرگونی بیولو‍ژیکی توسط –n هگزان استخراج و با دستگاه کروماتوگرافی گازی آنالیز شد. به این ترتیب یک جدایه باکتری که قادر به تبدیل -b پینن به -a پینن بود شناسایی گردید. آزمایشات بهینه سازی برای پارامترهای محیط کشت از جمله منبع کربن و نیتروژن انجام گرفت. بیشترین زیتوده میکروبی در حضور 30g/l گلیسرین به میزان 33.59g/l و در حضور 7g/l اوره به میزان 40.44g/l تولید شد. آزمایشات نشان داد که با بهینه سازی پارامترهای محیط کشت میزان تبدیل -b پینن به -a پینن افزایش یافت. بیشترین تولید -a پینن در حضور 20 گرم بر لیتر گلیسرین به عنوان منبع کربن به میزان 0.133 درصد و در حضور 7g/l اوره به میزان 0.205 درصد به عنوان منبع نیتروژن به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوکارکاشی، فرشته، فولادی، جمشید، و بیات، منصور. (1388). جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده β- پینن به α- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن. زیست شناسی ایران، 22(1)، 12-23. SID. https://sid.ir/paper/21426/fa

    Vancouver: کپی

    جوکارکاشی فرشته، فولادی جمشید، بیات منصور. جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده β- پینن به α- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن. زیست شناسی ایران[Internet]. 1388؛22(1):12-23. Available from: https://sid.ir/paper/21426/fa

    IEEE: کپی

    فرشته جوکارکاشی، جمشید فولادی، و منصور بیات، “جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده β- پینن به α- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن،” زیست شناسی ایران، vol. 22، no. 1، pp. 12–23، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21426/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button