APA:
کپیابرقوئی، محمدجواد، و روزبهان، یوسف. (1394). تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 28(1 (پیاپی 106) )، 13-28. SID. https://sid.ir/paper/215029/fa
Vancouver:
کپیابرقوئی محمدجواد، روزبهان یوسف. تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(1 (پیاپی 106) ):13-28. Available from: https://sid.ir/paper/215029/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد ابرقوئی، و یوسف روزبهان، “تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم روده ای گاو شیری به روش برون تنی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 1 (پیاپی 106) ، pp. 13–28، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215029/fa