Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

812
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آداب خوراک در ادبیات عارفان و صوفیان ایران تا پایان قرن هفتم هجری

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 142

چکیده

 با ورود اسلام به ایران, بسیاری از ابعاد فرهنگی و تمدنی ایران دستخوش دگرگونی شد. یکی از این حوزه ها, قلمرو خوراک و آداب مربوط به آن بود که طی سده های دوم تا هفتم ق و همزمان با دوره تثبیت چیرگی اسلام بر زندگی ایرانیان در دوره خلافت عباسی, شکل فرجامین خود را پیدا کرد. این دگرگونیها از مسیرهای متفاوتی به متن جامعه ایرانی راه یافت. یکی از این مسیرها, عارفان و صوفیان عرفا و متصوفه بودند که بر پایه دریافت خود از آموزه های اسلامی, با سفارشها و یا رفتارهای خود, زمینه ساز جابه جایی مفاهیم اسلامی مرتبط با خوراک در ایران شدند. در این مقاله خواهیم کوشید تا بر پایه متون به جا مانده از این جریان به بررسی این تأثیرگذاری پرداخته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نودهی، کبری، و وکیلی، هادی. (1390). آداب خوراک در ادبیات عارفان و صوفیان ایران تا پایان قرن هفتم هجری. ادیان و عرفان (مقالات و بررسی ها)، 44(2)، 127-142. SID. https://sid.ir/paper/216500/fa

    Vancouver: کپی

    نودهی کبری، وکیلی هادی. آداب خوراک در ادبیات عارفان و صوفیان ایران تا پایان قرن هفتم هجری. ادیان و عرفان (مقالات و بررسی ها)[Internet]. 1390؛44(2):127-142. Available from: https://sid.ir/paper/216500/fa

    IEEE: کپی

    کبری نودهی، و هادی وکیلی، “آداب خوراک در ادبیات عارفان و صوفیان ایران تا پایان قرن هفتم هجری،” ادیان و عرفان (مقالات و بررسی ها)، vol. 44، no. 2، pp. 127–142، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/216500/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا