Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

806
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 114

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی واشان، سیدجواد، گلیان، ابوالقاسم، یعقوب فر، اکبر، نصیری، محمدرضا، راجی، احمدرضا، و اسماعیلی نسب، پیمان. (1393). تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد, اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران، 6(2)، 105-114. SID. https://sid.ir/paper/218262/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی واشان سیدجواد، گلیان ابوالقاسم، یعقوب فر اکبر، نصیری محمدرضا، راجی احمدرضا، اسماعیلی نسب پیمان. تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد, اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1393؛6(2):105-114. Available from: https://sid.ir/paper/218262/fa

    IEEE: کپی

    سیدجواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوب فر، محمدرضا نصیری، احمدرضا راجی، و پیمان اسماعیلی نسب، “تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد, اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 105–114، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218262/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا