مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 98

چکیده

 این آزمایش به منظور تعیین اثر سطوح مختلف دانه های گلرنگ و کتان, بر تیتر آنتی بادی, کلسترول خون و زرده, ترکیب اسیدهای چرب زرده و نسبت اسیدهای چرب امگا - 6 به امگا - 3 زرده تخم مرغ با 168 قطعه مرغ تخم گذار سویه های-لاین w-36 در قالب طرح کاملا تصادفی, با 7 نوع جیره غذایی در 3 تکرار ب ه مدت 12 هفته اجرا شد. مرغان با جیره های غذایی شامل جیره پایه فاقد دانه گلرنگ و کتان, سطوح 4, 7 و 10 درصد دانه گلرنگ, یا سطوح 4, 7 و 10 درصد دانه کتان تغذیه شدند. مشاهدات نشان داد که تیتر آنتی بادی, سطح کلسترول خون و تخم مرغ تحت تاثیر سطوح مختلف دانه گلرنگ و کتان قرار نگرفت. سطوح مختلف دانه گلرنگ و کتان بر درصد اسیدهای چرب اشباع (مریستات, پالمیتات و استئ ارات), امگا-7 (پالمیتولئات), امگا- 9 (اولئات) و امگا- 3 بلندزنجیر (ایکوزاپنتانوات و دوکوزاهگزانوات) تاثیری نداشت. در مرغان تغذیه شده با دانه گلرنگ وکتان, درصد اسید لینولئیک زرده نسبت به شاهد به ترتیب روند افزایشی و کاهشی داشت. درصد اسید لینولنیک زرده در تیمار کتان به طور معنی داری افزایش یافت. نسبت اسیدهای چرب امگا - 6 به امگا - 3 زرده تخم مرغ گروه های تغذیه شده با دانه کتان روند کاهشی و در تیمارهای دانه گلرنگ روند افزایشی داشت. به طور کلی, مکمل نمودن دانه کتان و گلرنگ در جیره مرغان تخم گذار می تواند باعث افزایش اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه شود همچنین مجموع اسیدهای چرب امگا- 3 و نسبت اسیدهای چرب امگا- 6 به امگا- 3 زرده در تیمارهای کتان به ترتیب افزایش و کاهش یافتند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی واشان، سیدجواد، افضلی، نظر، ملکانه، محمد، ناصری، محمدعلی، و رسانی، علی. (1388). مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار. پژوهش های علوم دامی ایران، 1(2)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/218418/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی واشان سیدجواد، افضلی نظر، ملکانه محمد، ناصری محمدعلی، رسانی علی. مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1388؛1(2):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/218418/fa

    IEEE: کپی

    سیدجواد حسینی واشان، نظر افضلی، محمد ملکانه، محمدعلی ناصری، و علی رسانی، “مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 87–98، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218418/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button