مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 128

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و متابولیت های خون آنها انجام گرفت. 200 قطعه جوجه نر یک روزه نژاد راس (308) در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار به ازای هر تیمار و 10 جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون سماق) و جیره های حاوی سطوح 0.25, 0.5 و 1 درصد پودر دانه سماق بودند. نتایج بدست آمده نشان داد که مصرف خوراک جوجه های تغذیه شده با سطح یک درصد سماق در دوره آغازین (یک تا 21 روزگی) و کل دوره (0 تا 42 روزگی) به ترتیب بیشتر از مقادیر مربوط به سایر جوجه ها و مقدار مربوط به جوجه های شاهد و تغذیه شده یا سطح 0.25 درصد پودر دانه سماق بود (P<0.05). ضریب تبدیل خوراک جوجه های تغذیه شده با 1 درصد پودر دانه سماق در دوره آغازین بالاتر از مقدار مربوط به جوجه های گروه شاهد و تغذیه شده با سطح 0.25 درصد سماق و در دوره رشد (22 تا 42 روزگی) و کل دوره بالاتر از مقدار مربوط به سایر جوجه های آزمایشی بود (P<0.05). جوجه های تغذیه شده با سطح 1, بالاترین وزن نسبی چربی حفره بطنی را در بین جوجه های آزمایشی داشتند (P<0.05). در سن 42 روزگی, جوجه های تغذیه شده با سطوح 0.5 و 1 درصد پودر دانه سماق, کلسترول وVLDL-c پلاسمای پایین تری در مقایسه باجوجه های شاهد و تغذیه شده با 0.25 درصد سماق داشتند (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل زاده، مرتضی، فرهومند، پرویز، و دانشیار، محسن. (1392). بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 23(1 )، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/147515/fa

    Vancouver: کپی

    گل زاده مرتضی، فرهومند پرویز، دانشیار محسن. بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1 ):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/147515/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی گل زاده، پرویز فرهومند، و محسن دانشیار، “بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1 ، pp. 117–128، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button