APA:
کپیگل زاده، مرتضی، فرهومند، پرویز، و دانشیار، محسن. (1392). بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 23(1 )، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/147515/fa
Vancouver:
کپیگل زاده مرتضی، فرهومند پرویز، دانشیار محسن. بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1 ):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/147515/fa
IEEE:
کپیمرتضی گل زاده، پرویز فرهومند، و محسن دانشیار، “بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1 ، pp. 117–128، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147515/fa