Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

670
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

504
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 181

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لطفی، مصطفی، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1392). تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر. پژوهش های علوم دامی ایران، 5(3)، 175-181. SID. https://sid.ir/paper/218327/fa

    Vancouver: کپی

    لطفی مصطفی، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1392؛5(3):175-181. Available from: https://sid.ir/paper/218327/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی لطفی، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “تاثیر استفاده مجدد از بستر و فرآوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی و کیفیت بستر،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 175–181، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218327/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا