APA:
کپیعابدی، ستاره، حسینی واشان، سیدجواد، فرهنگ فر، سیدهمایون، و غیاثی، سیداحسان. (1398). اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی, شاخص های خونی, ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. تحقیقات تولیدات دامی، 8(3 )، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/396380/fa
Vancouver:
کپیعابدی ستاره، حسینی واشان سیدجواد، فرهنگ فر سیدهمایون، غیاثی سیداحسان. اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی, شاخص های خونی, ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(3 ):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/396380/fa
IEEE:
کپیستاره عابدی، سیدجواد حسینی واشان، سیدهمایون فرهنگ فر، و سیداحسان غیاثی، “اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی, شاخص های خونی, ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 3 ، pp. 13–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396380/fa