مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه، برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 17

چکیده

 به منظور بررسی اثر آنزیم فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, اسیدهای آمینه و ابقای ظاهری کلسیم, فسفر کل, آهن و روی در جوجه مرغ های گوشتی, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 240 قطعه جوجه مرغ گوشتی سویه راس در مدت 28 روز انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سطوح صفر, 250, 500, 750, 1000 و 1250 واحد فیتاز در کیلوگرم جیره غذایی بود. جیره پایه ذرت- سویا از سن یک الی 28 روزگی استفاده شد. کل فضولات تولید شده از سن 21 روزگی به مدت سه روز به منظور آنالیز اسیدهای آمینه, پروتئین خام, کلسیم, فسفر کل, آهن و روی جمع آوری گردید. در این آزمایش سطوح 250 و 500 واحد فیتاز در کیلوگرم جیره غذایی باعث بهبود معنی دار قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه (بجز آلانین, والین و ترئونین) و قابلیت هضم پروتئین نسبت به تیمار شاهد گردید. آنزیم فیتاز تاثیر معنی داری بر ابقای ظاهری کلسیم و فسفر نداشت اما ابقای ظاهری آهن و روی را به طور معنی داری افزایش داد. فیتاز در هیچ یک از سطوح مورد استفاده اثر معنی داری بر وزن بدن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک از سن 1-28 روزگی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن آبادی، احمد، نصیری مقدم، حسن، کرمانشاهی، حسن، و دانش مسگران، محسن. (1388). اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, اسیدهای آمینه, برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 1(2)، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/218411/fa

    Vancouver: کپی

    حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، کرمانشاهی حسن، دانش مسگران محسن. اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, اسیدهای آمینه, برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1388؛1(2):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/218411/fa

    IEEE: کپی

    احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، و محسن دانش مسگران، “اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, اسیدهای آمینه, برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 9–17، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button