APA:
کپیزاغری، مجتبی، و ریاحی، محمد. (1385). تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 61(3)، 293-299. SID. https://sid.ir/paper/35262/fa
Vancouver:
کپیزاغری مجتبی، ریاحی محمد. تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1385؛61(3):293-299. Available from: https://sid.ir/paper/35262/fa
IEEE:
کپیمجتبی زاغری، و محمد ریاحی، “تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 61، no. 3، pp. 293–299، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35262/fa