مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,320
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 293 | صفحه پایان 299

چکیده

 هدف: تعیین قابلیت هضم ایلئومی حقیقی و ظاهری اسیدهای آمینه محتوی گندم (کولتیوار مهدوی), گندم اتوکلاو شده و ضایعات ماکارونی.طرح: طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار در 4 تکرار و 4 مشاهده در هر تکرار.حیوانات: تعداد 120 قطعه جوجه یکروزه گوشتی از سویه راس 308.روش: تیمارها شامل خوراک پایه, خوراکهای آزمایشی گندم, گندم اتوکلاو شده و ضایعات ماکارونی 50:50) وزنی با خوراک پایه( خوراک بدون پروتیین در اختلاط استفاده شد. به کلیه جیره ها اکسیدکرم به عنوان مارکر غیر قابل هضم افزوده شد. تمامی گروهها به مدت 7 روز خوراکهای مورد نظر را مصرف نمودند و در سن 35 روزگی پس از 24 ساعت گرسنگی برای یک ساعت با خوراکهای مربوطه تغذیه شدند. چهار ساعت بعد پرنده ها توسط گاز CO2 خفه شده و بی درنگ حفره بطنی بازشده و ایلئوم جدا گردید. پس از خروج ایلئوم محتویات آن توسط آب مقطر استریل خارج گردید. قابلیت هضم ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه مواد خوراکی مورد آزمایش با استفاده از روش تفاوت خوراک پایه/ آزمایشی تعیین گردید.تجزیه و تحلیل آماری: مدل عمومی خطی نرم افزار SAS و آزمون چند دامنه دانکن.نتایج: قابلیت هضم ظاهری و حقیقی محتوی مواد خوراکی تفاوت معنی دار داشت (p<0.01). قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم در اثر اتوکلاو کردن افزایش یافت (p<0.01). قابلیت هضم ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه محتوی ضایعات ماکارونی بیشتر از گندم اتوکلاو شده بود, اما کمتر از جیره پایه بود (p<0.01). همچنین تفاوت قابلیت هضم اسیدهای آمینه محتوی هر یک از مواد خوراکی معنی دار بود (p<0.01). قابلیت هضم حقیقی اسیدهای آمینه مواد خوراکی بالاتر از قابلیت هضم ظاهری آنها بود (p<0.01).نتیجه گیری: نتایج تحقیق بیانگر این است که قابلیت هضم ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه گندم مورد آزمایش (کولتیوارمهدوی) پایین تر از مقادیر ارایه شده در سایر منابع است. همچنین در اثر اتوکلاو کردن و فرآیند تولید ماکارونی قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم افزایش می یابد. لذا پرورش دهندگان جوجه های گوشتی و متخصصین تغذیه طیور در صورت دسترسی به این مواد خوراکی جهت تامین دقیق اسیدهای آمینه مورد نیاز جوجه های گوشتی می توانند از ضرایب قابلیت هضم بدست آمده در این تحقیق بهره مند شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاغری، مجتبی، و ریاحی، محمد. (1385). تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 61(3)، 293-299. SID. https://sid.ir/paper/35262/fa

    Vancouver: کپی

    زاغری مجتبی، ریاحی محمد. تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1385؛61(3):293-299. Available from: https://sid.ir/paper/35262/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی زاغری، و محمد ریاحی، “تاثیر فرآوری حرارتی بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه گندم جیره غذایی در جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 61، no. 3، pp. 293–299، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35262/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button