مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,302
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی زرده تخم مرغ با اسیدهای چرب امگا -3 بلندزنجیر با استفاده از روغن ماهی کیلکا در جیره مرغ تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 141

چکیده

 به منظور بررسی اثرات استفاده از رو غن ماهی کیلکا در جیره مرغ تخم گذار روی صفات عملکردی, ترکیب اسیدهای چرب امگا- 3 زرده تخم مرغ و نسبت بین اسیدهای چرب امگا- 6 و امگا- 3 زرده تخم مرغ, تعداد 72 قطعه مرغ تخم گذار لگهورن W -36 با سن 26 هفته انتخاب شدند و به منظور مطالعه صفات فوق, به جیره مرغان تخم گذار سطوح 0, 2 و 4 درصد روغن ماهی کیلکا اضافه شد. صفات مقدار خوراک مصرفی, درصد تولید تخم مرغ, ضریب تبدیل غذایی, گرم تخم مرغ تولیدی, میانگین وزن تخم مرغ, شاخص تخم مرغ, شاخص ارتفاع زرده, شاخص رنگ زرده, و وزن زرده به عنوان درصدی از وزن تخم مرغ تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند (P>0.05). مقادیر اسیدهای چرب اشباع (اسیدهای میریستیک, پالمیتیک و استئاریک), اسیدهای چرب امگا- 7 (اسید پالمیتولئیک), اسیدهای چرب امگا- 9 (اسید اولئیک), اسید آراشیدونیک و اسید لینولنیک زرده تحت تاثیر سطوح روغن ماهی قرار نگرفتند. ولی درصد اسید لینولئیک زرده به طور معنی داری کاهش یافت (P<0.05). سطح اسیدهای چرب امگا- 3 غیراشباع بلندزنجیر مانند ایکوزاپنتانوئیک و دوکوزاهگزانوائیک اسید در زرده با افزایش سطح روغن ماهی در جیره بیش از 323 و 524 درصد افزایش یافت (P<0.05). نسبت اسیدهای چرب امگا- 6 به امگا- 3 از مقدار 18 در تیمار شاهد به 3.8 و 2.31 به ترتیب در تیمارهای حاوی 2 و 4 درصد روغن ماهی کیلکا کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button