مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر روش های تریمینگ (آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 42

کلیدواژه

ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)Q2

چکیده

 در این تحقیق برای تهیه فیله تریمینگ شده (آراسته شده) ماهی کپور نقره ای از 2 روش دستی (سنتی) و صنعتی (ماشینی) استفاده گردید و در هر دو روش فاکتورهایی مانند اندازه گیری درصد اندام های مختلف در ماهی کامل و شکم خالی, اندازه گیری طول و عرض, وزن و قطر فیله قبل و بعد از تریمینگ, اندازه گیری سرعت تریمینگ, راندمان و درصد اضافات مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این طرح نشان داد بیشترین راندمان فیله ماهی در دو روش تریمینگ دستی و صنعتی مربوط به تریمینگ فیله ماهی بدون پوست و ستون فقرات (بترتیب با 45.6 و 49 درصد) و کمترین راندمان مربوط به تریمینگ فیله ماهی بدون پوست و بدون ستون فقرات می باشد. ولی فیله های تریمینگ شده بدون پوست و بدون ستون فقرات به روش صنعتی از نظر شکل ظاهری مصرف مطلوبتر میباشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زارع گشتی، قربان، مطلبی، عباسعلی، جلیلی، سیدحسن، خانی پور، علی اصغر، و کوچکیان صبور، انوشه. (1389). بررسی تاثیر روش های تریمینگ (آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). آبزیان و شیلات، 1(2)، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/219765/fa

    Vancouver: کپی

    زارع گشتی قربان، مطلبی عباسعلی، جلیلی سیدحسن، خانی پور علی اصغر، کوچکیان صبور انوشه. بررسی تاثیر روش های تریمینگ (آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). آبزیان و شیلات[Internet]. 1389؛1(2):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/219765/fa

    IEEE: کپی

    قربان زارع گشتی، عباسعلی مطلبی، سیدحسن جلیلی، علی اصغر خانی پور، و انوشه کوچکیان صبور، “بررسی تاثیر روش های تریمینگ (آراسته کردن) بر کیفیت و راندمان تولید فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” آبزیان و شیلات، vol. 1، no. 2، pp. 35–42، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219765/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button