Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

422
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تبیین فلسفی رابطه غذا با روح و اندیشه با نگاهی به متون دینی

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 196

چکیده

 امروزه با توجه به گسترش مباحث تجربی مربوط به تغذیه و پیدایش سبک خاص تغذیه ای در دوران جدید و نیز رشد و گسترش کمّی و کیفی انواع غذاها, ضرورت پرداختن به بحث تغذیه و نسبت آن با انسان بر اساس رویکردهای دینی و فلسفی بیش از هر زمان دیگر آشکار شده است. این مقاله, با روش فلسفی و به صورت کاربردی و عینی با موضوع تغذیه به عنوان شأنی از شئون انسان مواجهه می شود و تبیین فلسفی از نسبت تغذیه انسان با روح و اندیشه اش به دست می دهد. روش تبیین مباحث این پژوهش, عقلی و فلسفی است. به دلیل اهمیت آموزه های دینی اشاره ای به مستندات دینی این موضوع نیز شده است. مطابق این رویکرد, تغذیه اگرچه مربوط به ساحت جسمی انسان است, اما چون روح انسان با ساحت جسمی پیوند دارد, غذا بر ساحت روحی و اندیشه انسان تأثیر می گذارد. بر این اساس, تغذیه به عنوان یکی از عوامل غیرمعرفتی در جهت گیری اندیشه و باور انسان تأثیرگذار است, به طوری که برخی از اندیشه های انسان متأثر از غذا است. همین طور تبیین و اثبات این موضوع, علاوه بر اینکه کاربردی و مهم است, آثار تربیتی و اخلاقی خاصی در حوزه های مرتبط با این بحث دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شه گلی، احمد. (1398). تبیین فلسفی رابطه غذا با روح و اندیشه با نگاهی به متون دینی. انسان پژوهی دینی، 16(41 )، 179-196. SID. https://sid.ir/paper/219994/fa

    Vancouver: کپی

    شه گلی احمد. تبیین فلسفی رابطه غذا با روح و اندیشه با نگاهی به متون دینی. انسان پژوهی دینی[Internet]. 1398؛16(41 ):179-196. Available from: https://sid.ir/paper/219994/fa

    IEEE: کپی

    احمد شه گلی، “تبیین فلسفی رابطه غذا با روح و اندیشه با نگاهی به متون دینی،” انسان پژوهی دینی، vol. 16، no. 41 ، pp. 179–196، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219994/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا