مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

228
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف کوتاه مدت انار بر میزان آسیب لیپیدی و ظرفیت ضداکسایشی تام پس از یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 78

چکیده

 هدف پژوهش حاضر, تاثیر مکمل سازی کوتاه مدت انار بر میزان آسیب لیپیدی و ظرفیت ضداکسایشی پس از یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز در افراد غیرورزشکار بود. بدین منظور 30 نفر از دانشجویان پسر غیرورزشکار با میانگین و انحراف استاندارد سن 21.78±1.54 سال, وزن 72.29±6.11 کیلوگرم, قد 178.54±6.97 سانتی متر و شاخص توده بدنی 22.25±3.13 کیلوگرم بر مترمربع به عنوان نمونه انتخاب شدند و به صورت تصادفی در دو گروه دریافت کننده کپسول انار (روزانه 200 میلی گرم یک وعده در روز به مدت 14 روز) و دارونما قرار گرفتند. نمونه خونی اولیه در حالت پایه پیش از شروع مکمل سازی, خون گیری دوم پس از 14 روز مکمل سازی و پیش از شروع آزمون بروس انجام و خون گیری سوم پس از اجرای آزمودن از آزمودنی ها به عمل آمد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر و آزمون تعقیبی بونفرونی (سطح معناداری 0.05) استفاده شد. نتایج نشان داد غلظت مالون دی آلدئید پس از 14 روز در گروه مکمل در مقایسه با گروه کنترل پس از فعالیت ورزشی وامانده ساز به طور معناداری کاهش یافت (P£0.001), و شاخص ظرفیت ضداکسایشی تام پس از 14 روز در گروه مکمل در مقایسه با گروه کنترل پس از فعالیت ورزشی وامانده ساز به طور معناداری افزایش یافت (P£0.001). بنابراین, احتمالا می توان از مکمل سازی کپسول انار برای کاهش آسیب های اکسایشی ناشی از فعالیت های ورزشی شدید استفاده کرد. با وجود این برای نتیجه گیری قطعی در این خصوص نیاز به مطالعات بیشتری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هادی، حمداله، محمدیاری، سجاد، و حسینی، اسماعیل. (1397). تاثیر مصرف کوتاه مدت انار بر میزان آسیب لیپیدی و ظرفیت ضداکسایشی تام پس از یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز. پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش، 10(1 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/222295/fa

    Vancouver: کپی

    هادی حمداله، محمدیاری سجاد، حسینی اسماعیل. تاثیر مصرف کوتاه مدت انار بر میزان آسیب لیپیدی و ظرفیت ضداکسایشی تام پس از یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز. پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش[Internet]. 1397؛10(1 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/222295/fa

    IEEE: کپی

    حمداله هادی، سجاد محمدیاری، و اسماعیل حسینی، “تاثیر مصرف کوتاه مدت انار بر میزان آسیب لیپیدی و ظرفیت ضداکسایشی تام پس از یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز،” پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش، vol. 10، no. 1 ، pp. 67–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222295/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button