APA:
کپیموثق، محمدحسین، و کرمی بناری، امیررضا. (1393). بررسی میزان باقی مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان شرقی, ایران. بهداشت مواد غذایی، 4(3 (پیاپی 15))، 43-49. SID. https://sid.ir/paper/222872/fa
Vancouver:
کپیموثق محمدحسین، کرمی بناری امیررضا. بررسی میزان باقی مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان شرقی, ایران. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(3 (پیاپی 15)):43-49. Available from: https://sid.ir/paper/222872/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین موثق، و امیررضا کرمی بناری، “بررسی میزان باقی مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان شرقی, ایران،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 43–49، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222872/fa