مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

988
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات استفاده از افزودنی های پروتکسین، اسید پروپیونیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 42

چکیده

 به منظور بررسی اثرات استفاده از افزودنی های پروتکسین, اسید پروپیونیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی, آزمایشی با 320 قطعه جوجه یک روزه مخلوط دو جنس نر و ماده سویه کاب در 4 تیمار و 5 تکرار که هر تکرار مشتمل بر 16 قطعه جوجه بود, در قالب یک طرح کاملا تصادفی به مدت 42 روز انجام گردید. جیره های آزمایشی عبارت بودند از 1) جیره پایه بدون افزودنی, 2) جیره پایه با 0.01 درصد پروتکسین, 3) جیره پایه با 0.2 درصد اسید پروپیونیک 3) جیره پایه با 0.01 درصد پروتکسین و 0.2 درصد اسید پروپیونیک. فراسنجه های افزایش وزن روزانه, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که استفاده از پروتکسین باعث بهبود افزایش وزن در هفته اول می شود. در هفته چهارم, گروه مصرف کننده تیمار حاوی اسید پروپیونیک, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی پایین تری نسبت به سایر گروه های آزمایشی داشت. در هفته پنجم, جوجه های دریافت کننده تیمارهای حاوی پروتکسین و مخلوطی از پروتکسین و اسید پروپیونیک, ضریب تبدیل غذایی بهتری نسبت به بقیه گروه های آزمایشی داشتند. جوجه های دریافت کننده تمامی تیمارهای حاوی مواد آزمایشی, خصوصا تیمار حاوی اسید پروپیونیک, انرژی مصرفی و بازده انرژی مصرفی بهتری در مقایسه با تیمار شاهد داشتند. بر اساس نتایج به دست آمده در این آزمایش, می توان استفاده از این افزودنی ها, خصوصا اسید پروپیونیک را به عنوان افزودنی های محرک رشد مناسب, در تغذیه جوجه های گوشتی پیشنهاد کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، علی، بلداجی، فتح اله، دستار، بهروز، و حسنی، سعید. (1390). بررسی اثرات استفاده از افزودنی های پروتکسین, اسید پروپیونیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 24(2 (پیاپی 91))، 36-42. SID. https://sid.ir/paper/200898/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی علی، بلداجی فتح اله، دستار بهروز، حسنی سعید. بررسی اثرات استفاده از افزودنی های پروتکسین, اسید پروپیونیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(2 (پیاپی 91)):36-42. Available from: https://sid.ir/paper/200898/fa

    IEEE: کپی

    علی خسروی، فتح اله بلداجی، بهروز دستار، و سعید حسنی، “بررسی اثرات استفاده از افزودنی های پروتکسین, اسید پروپیونیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 2 (پیاپی 91)، pp. 36–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200898/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button