APA:
کپیرحیمی، ابراهیم، جعفریان، محسن، شاکریان، امیر، و کجبافی، محمد. (1391). میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنج های عرضه شده در اصفهان. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/222943/fa
Vancouver:
کپیرحیمی ابراهیم، جعفریان محسن، شاکریان امیر، کجبافی محمد. میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنج های عرضه شده در اصفهان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/222943/fa
IEEE:
کپیابراهیم رحیمی، محسن جعفریان، امیر شاکریان، و محمد کجبافی، “میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنج های عرضه شده در اصفهان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 11–17، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222943/fa