APA:
کپیحشمتی، علی، وحیدی نیا، علی اصغر، و جعفری، مرضیه. (1392). ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب. بهداشت مواد غذایی، 3(2 (پیاپی 10))، 33-41. SID. https://sid.ir/paper/513741/fa
Vancouver:
کپیحشمتی علی، وحیدی نیا علی اصغر، جعفری مرضیه. ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(2 (پیاپی 10)):33-41. Available from: https://sid.ir/paper/513741/fa
IEEE:
کپیعلی حشمتی، علی اصغر وحیدی نیا، و مرضیه جعفری، “ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 2 (پیاپی 10)، pp. 33–41، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513741/fa