مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

714
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات سطح استفاده و درجه اشباعیت چربی ها بر میزان انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت (TMEn) آنها

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 73

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این آزمایش انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت (TMEn)9 چربی از جمله چربی حیوانی (T) روغن خام تخم پنبه (CS) و سه مخلوط آنها (0.75: 0.25(C); 0.5: 0.5 (B): 0.25: 0.75(A): T:CS) در سه سطح 3، 96 درصد یک جیره پایه، با روش تغذیه اجباری، مورد مطالعه قرار گرفتند. ترکیب اسیدهای چرب و سایر خصوصیات شیمیایی چربیها نیز تعیین شد. به هر جیره آزمایش 4 تکرار که هر تکرار شامل دو قطعه خروس بالغ لگهورن بود اختصاص داده شد. در افزایش TMEn جیره های آزمایشی در اثر افزایش سطح چربی هیچگونه انحراف از حالت خطی مشاهده نشد. پدیده سینرجیسم، که از روی اختلاف مقدار TMEn تعیین شده با محاسبه شده تعیین می شود، در دو چربی مخلوط A و B مشاهده شد. بهترین معادله برای برآورد TMEn چربیها با استفاده از 4 پارامتر شیمیایی (اسید اولئیک و ارزش اسیدی و اندیس صابونی غیر قابل صابونی) حاصل شد  (R2=0.967)

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سالارمعینی، محمد، و گلیان، ابوالقاسم. (1381). بررسی اثرات سطح استفاده و درجه اشباعیت چربی ها بر میزان انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت (TMEn) آنها. علوم و صنایع کشاورزی، 16(1)، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/22350/fa

Vancouver: کپی

سالارمعینی محمد، گلیان ابوالقاسم. بررسی اثرات سطح استفاده و درجه اشباعیت چربی ها بر میزان انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت (TMEn) آنها. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(1):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/22350/fa

IEEE: کپی

محمد سالارمعینی، و ابوالقاسم گلیان، “بررسی اثرات سطح استفاده و درجه اشباعیت چربی ها بر میزان انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت (TMEn) آنها،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 67–73، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22350/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button