مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,063
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن چربیها در سنین پایین در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 194

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطح استفاده و درجه اشباع بودن چربیها بر میزان انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن (TMEn) آنها صورت گرفت. چربی حیوانی پیه, روغن پنبه دانه و سه مخلوط از این دو چربی شامل مخلوط 1 حاوی 25 درصد چربی حیوانی و 75 درصد روغن پنبه دانه, مخلوط 2 شامل نسبت مساوی از این دو چربی و مخلوط 3 شامل 75 درصد چربی حیوانی و 25 درصد روغن پنبه دانه در سطوح 3, 6 و 9 درصد به یک جیره پایه اضافه شدند. میزان TMEn این جیره های آزمایشی و جیره پایه به روش سیبالد تعیین شد. از 250 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در سن 18 روزگی 136 قطعه انتخاب شد و هر دو قطعه به یک قفس منتقل گردید. به هر تیمار چهار تکرار دو قطعه ای اختصاص داده شد. ترکیب اسیدهای چرب و سایر خصوصیات شیمیایی چربیها نیز تعیین شد. نحوه عکس العمل TMEn جیره های آزمایشی در اثر افزایش سطح چربی به صورت کوادراتیک بود. اثر همکوشی که از روی اختلاف مقدار انرژی تعیین شده چربیهای مخلوط با مقدار محاسبه شده تعیین می شود در سطح 9 درصد, بویژه در چربی مخلوط 3, بطور قابل توجهی کمتر بود. بهترین معادله برای برآورد TMEn با استفاده از سه پارامتر سطح چربی, قابلیت سوخت و ساز حقیقی ماده خشک جیره های آزمایشی و همچنین درصد اسیدهای چرب الئیک و لینولئیک حاصل شد (R2=0.966).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سالارمعینی، محمد، گلیان، ابوالقاسم، و کرمانشاهی، حسن. (1384). بررسی میزان انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن چربیها در سنین پایین در جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی، 15(3)، 185-194. SID. https://sid.ir/paper/28735/fa

Vancouver: کپی

سالارمعینی محمد، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن. بررسی میزان انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن چربیها در سنین پایین در جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1384؛15(3):185-194. Available from: https://sid.ir/paper/28735/fa

IEEE: کپی

محمد سالارمعینی، ابوالقاسم گلیان، و حسن کرمانشاهی، “بررسی میزان انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی تصحیح شده برای نیتروژن چربیها در سنین پایین در جوجه های گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 15، no. 3، pp. 185–194، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28735/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button