Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

853
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ژنوتیپ، جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 143

کلیدواژه

انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) و تصحیح شده برای ازت (AMEn)Q4

چکیده

 برای تعیین اثرات ژنوتیپ, سن و جنس بر مقدار انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) و تصحیح شده برای ازت (AMEn) مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی), یک آزمایش فاکتوریل (23) بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. در این آزمایش از دو ژنوتیپ گوشتی (کرنیش) و تخمگذار (ردایلندرد) در سنین 4 و 8 هفتگی استفاده گردید. سطوح مواد خوراکی مورد استفاده در آزمایش برای پودر ماهی 4 و 8 درصد و برای دانه ذرت 40 و 80 درصد بود که با خوراک پایه خوراک پایه مخلوط و به صورت آزاد مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که تفاوت معنی داری بین سطوح 40 و 80 درصد دانه ذرت و بین سطوح 4 و 8 درصد پودر ماهی برای انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) و تصحیح شده برای ازت (AMEn) مشاهده نمی شود (P>0.05). دو ژنوتیپ گوشتی و تخمگذار در سنین 4 و 8 هفتگی برای غلظت انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) و در سن 4 هفتگی برای انرژی قابل سوخت وساز تصحیح شده برای ازت (AMEn) دانه ذرت و پودر ماهی اختلاف معنی داری نشان دادند. مقدار انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) نسبت به انرژی قابل سوخت و ساز تصحیح شده برای ازت (AMEn) در دو ژنوتیپ گوشتی و تخمگذار متفاوت بود که می تواند بدلیل ابقای نیتروژن توسط جوجه های دو ژنوتیپ در سن 4 و 8 هفتگی باشد که با افزایش سن این نسبت کاهش می یابد. در این آزمایش جوجه مرغان ژنوتیپ تخمگذار نسبت به جوجه خروس ها از ژنوتیپ گوشتی (کرنیش) مقدار ازت بیشتری برای رشد در بدن به ویژه در سن هشت هفتگی ذخیره نمودند اما در ژنوتیپ تخمگذار (ردایلندرد) توان ذخیره نیتروژن در بدن برای جوجه خروسها اندکی بیشتر از جوجه مرغان بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر. (1385). اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی. دانش کشاورزی، 16(4)، 137-143. SID. https://sid.ir/paper/28916/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر. اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(4):137-143. Available from: https://sid.ir/paper/28916/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، “اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 4، pp. 137–143، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28916/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا