APA:
کپییعقوب فر، اکبر. (1385). اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی. دانش کشاورزی، 16(4)، 137-143. SID. https://sid.ir/paper/28916/fa
Vancouver:
کپییعقوب فر اکبر. اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(4):137-143. Available from: https://sid.ir/paper/28916/fa
IEEE:
کپیاکبر یعقوب فر، “اثرات ژنوتیپ, جنس و سن بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و تصحیح شده برای ازت مواد خوراکی (ذرت و پودر ماهی) در جیره غذایی جوجه گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 4، pp. 137–143، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28916/fa