مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

703
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ضرایب تجزیه پذیری مواد خوراکی و مقایسه آنها با ضرایب جداول استاندارد AFRC در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 43

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور تعیین ضرایب تجزیه پذیری پروتیین مواد خوراکی رایج در جیره نویسی گاوهای شیرده و نیز مقایسه راندمان استفاده از مخلوط مساوی سیلاژ یونجه خشک، آزمایشی در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول ضرایب تجزیه پذیری پروتیین شش ماده خوراکی (دانه جو، سبوس گندم، تفاله چغندر قند، کنجاله سویا، کنجاله تخم پنبه و سیلاژ ذرت) با استفاده از روش کیسه های از جنس ابریشم مصنوعی (In situ)  تعیین شد. در مرحله دوم با استفاده از ضرایب تجزیه پذیری محاسبه شده در مرحله اول برای گاوهای شیری جیره غذایی تنظیم گردید و با جیره های تنظیم شده بر اساس ضرایب تجزیه پذیری ارائه شده توسط جداول (1995) AFRC  مقایسه گردید. در ضمن، تاثیر مخلوط مساوی (50:50) سیلاژ یونجه (عمل آوری شده با 0.3 درصد اوره و 8 درصد ملاس) و یونجه خشک بر عملکرد گاوهای شیری مقایسه شد. نتایج نشان دادند که افزایش تولید شیر، مقدار پروتیین، چربی، ماده خشک و NPN شیر گاوهایی که از جیره تنظیم شده بر اساس ضرایب تجزیه پذیری تحقیق حاضر تغذیه کردند نسبت به گاوهایی که از جیره غذایی تهیه شده بر اساس ضرایب تجزیه پذیری جداول  AFRCبه طور معنی داری (p<0.005) بیشتر بود. در ضمن جیره هایی که از مخلوط یونجه خشک و سیلاژ یونجه تهیه شدند بازده خوراک را از نظر تولید شیر و ترکیبات آن افزایش دادند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

کریمی، ناصر، دانش مسگران، محسن، و گلیان، ابوالقاسم. (1381). تعیین ضرایب تجزیه پذیری مواد خوراکی و مقایسه آنها با ضرایب جداول استاندارد AFRC در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین. علوم و صنایع کشاورزی، 16(1)، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/22359/fa

Vancouver: کپی

کریمی ناصر، دانش مسگران محسن، گلیان ابوالقاسم. تعیین ضرایب تجزیه پذیری مواد خوراکی و مقایسه آنها با ضرایب جداول استاندارد AFRC در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(1):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/22359/fa

IEEE: کپی

ناصر کریمی، محسن دانش مسگران، و ابوالقاسم گلیان، “تعیین ضرایب تجزیه پذیری مواد خوراکی و مقایسه آنها با ضرایب جداول استاندارد AFRC در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 35–43، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22359/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button