مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,100
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 برای ارزیابی منابع مختلف پروتیینی با منشا گیاهی و حیوانی و مخلوط آنها در جیره های جوجه های گوشتی آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. کلیه جیره ها از نظر میزان انرژی و ازت و سطوح دو اسید آمینه محدود کننده متیونین و لیزین یکسان بودند. ترتیب جیره ها بصورت: جیره A منبع پروتیین حیوانی (پودر ماهی)؛ جیره B منبع پروتیین گیاهی (کنجاله سویا)؛ جیره C منبع پروتیین گیاهی (کنجاله آفتابگردان)؛ جیره D مخلوط دو منبع پروتیین گیاهی و حیوانی (کنجاله آفتابگردان+پودر ماهی)؛ جیره E مخلوط دو منبع پروتیین گیاهی و حیوانی (کنجاله سویا+پودر ماهی)؛ جیره F مخلوط دو منبع پروتیین گیاهی (کنجاله آفتابگردان+کنجاله سویا) بودند. هر جیره برای 5 تکرار شامل 15 جوجه یک روزه سویه لو همان در نظر گرفته شد. جیره A موجب کاهش وزن، مصرف غذا و افزایش ضریب تبدیل غذا گردید .(P<0.05) بهترین نتایج با جیره های مخلوط پروتیینهای گیاهی و حیوانی (E , D) بدست آمدند و موجب بهبود صفات تولیدی گردیدند (P<0.05). در کل دوره آزمایش جیره های B و C تفاوتهای معنی داری در مورد صفات تولیدی نشان ندادند (P<0.05). مخلوط دو منبع پروتیین گیاهی موجب بالاترین مقدار مصرف غذا گردید، ولی به ازای مصرف بالا جوجه ها افزایش وزن نداشتند و موجب کاهش راندمان غذایی گردید؛ لذا تفاوتهای معنی داری با تیمارهای دیگر نشان داد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اوحدی حائری، ابوالقاسم، و جعفری صیادی، علیرضا. (1381). بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی، 16(2)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/22377/fa

    Vancouver: کپی

    اوحدی حائری ابوالقاسم، جعفری صیادی علیرضا. بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(2):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/22377/fa

    IEEE: کپی

    ابوالقاسم اوحدی حائری، و علیرضا جعفری صیادی، “بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 13–23، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22377/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button