APA:
کپیاوحدی حائری، ابوالقاسم، و جعفری صیادی، علیرضا. (1381). بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی، 16(2)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/22377/fa
Vancouver:
کپیاوحدی حائری ابوالقاسم، جعفری صیادی علیرضا. بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1381؛16(2):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/22377/fa
IEEE:
کپیابوالقاسم اوحدی حائری، و علیرضا جعفری صیادی، “بررسی اثر منابع مختلف پروتئین حیوانی و گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 13–23، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22377/fa