APA:
کپیآقائی، زهرا، جعفری، سیدمهدی، قربانی، محمد، و همتی، خدایار. (1396). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/72756/fa
Vancouver:
کپیآقائی زهرا، جعفری سیدمهدی، قربانی محمد، همتی خدایار. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/72756/fa
IEEE:
کپیزهرا آقائی، سیدمهدی جعفری، محمد قربانی، و خدایار همتی، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 129–138، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72756/fa