APA:
کپیبلندی، م.، امین لاری، م.، و کرباسی، ا.. (1). بررسی تاثیر روش های خشک کردن و نور بر ویژگی های شیمیایی زعفران در طول نگه داری. مجازی، 1(1)، 197-204. SID. https://sid.ir/paper/479429/fa
Vancouver:
کپیبلندی م.، امین لاری م.، کرباسی ا.. بررسی تاثیر روش های خشک کردن و نور بر ویژگی های شیمیایی زعفران در طول نگه داری. مجازی[Internet]. 1؛1(1):197-204. Available from: https://sid.ir/paper/479429/fa
IEEE:
کپیم. بلندی، م. امین لاری، و ا. کرباسی، “بررسی تاثیر روش های خشک کردن و نور بر ویژگی های شیمیایی زعفران در طول نگه داری،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 197–204، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479429/fa