APA:
کپیتسلیمی، اقدس، مظلومی، محمدتقی، و جمشیدی، اسماعیل. (1385). مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/72080/fa
Vancouver:
کپیتسلیمی اقدس، مظلومی محمدتقی، جمشیدی اسماعیل. مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/72080/fa
IEEE:
کپیاقدس تسلیمی، محمدتقی مظلومی، و اسماعیل جمشیدی، “مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 9–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72080/fa