APA:
کپیجهانی، طاهره، و آذر، مهین. (1385). تاثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/121421/fa
Vancouver:
کپیجهانی طاهره، آذر مهین. تاثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(2):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/121421/fa
IEEE:
کپیطاهره جهانی، و مهین آذر، “تاثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 55–61، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121421/fa