Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

910
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بسته بندی و انبارمانی بر میزان تغییرات قندها و اسیدهای آلی دو رقم کیوی (هایوارد و آبوت) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

 به منظور مطالعه اثربسته بندی و انبار مانی بر میزان تغییرات قندها و اسیدهای آلی کیوی, دو رقم هایوارد و آبوت با کیفیت مطلوب و برداشت به موقع و صحیح از منطقه ولی آباد تنکابن تهیه و خریداری شد. پس از درجه بندی و انتخاب میوه های سالم, در صندوق های چوبی, کارتن مقوایی و کیسه های پلی اتیلینی با دانسیته کم بسته بندی شده و در دمای صفر درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 6 ماه نگهداری شد. از هر بسته بندی, به طور کاملا تصادفی, طی فواصل زمانی (3±30 روز) در طی مدت انبارداری (6 ماه) نمونه برداری صورت پذیرفت و میزان قندهای اصلی ساکارز, گلوکز و فروکتوز و اسیدهای آلی سیتریک و ال-مالیک به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازه گیری شده و سپس نتایج بدست آمده با افزایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی نامتعادل آنالیز و مقایسه میانگین ها به روش آزمون چند دامنه ای دانکن صورت پذیرفت. ارزیابی قندهای ساکارز, گلوکز و فروکتوز نشان داد که میزان این سه قند در مدت زمان انبارمانی برای نمونه های رقم هایوارد بیشتر از رقم آبوت است. مقدار گلوکز و فروکتوز در هر سه نوع بسته بندی و هر دو نوع رقم با پیشرفت دوره انبار مانی افزایش یافت و مقدار ساکارز در هر رقم تا ماه اول افزایش یافته و پس از آن در رقم هایوارد به تدریج و در رقم آبوت به سرعت کاهش یافت. ارزیابی اسیدهای آلی نیز نشان داد که اسیدآلی غالب در نمونه های هر دو رقم اسید سیتریک است. میزان اسید سیتریک در هر سه نوع بسته بندی در رقم هایوارد به تدریج و در رقم آبوت به سرعت کاهش یافت و مقدار آن تا ماه دوم انبارمانی در رقم آبوت و پس از آن در رقم هایوارد بیشتر بود. مقدا اسید ال-مالیک در هر سه نوع بسته بندی و هر دو نوع رقم با پیشرفت دوره انبارمانی به تدریج کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    روزبه نصیرایی، لیلا، دخانی، شهرام، شاهدی باغ خندان، محمد، و شکرانی، رضا. (1385). بررسی اثر بسته بندی و انبارمانی بر میزان تغییرات قندها و اسیدهای آلی دو رقم کیوی (هایوارد و آبوت) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. علوم و صنایع کشاورزی، 20(7)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/22429/fa

    Vancouver: کپی

    روزبه نصیرایی لیلا، دخانی شهرام، شاهدی باغ خندان محمد، شکرانی رضا. بررسی اثر بسته بندی و انبارمانی بر میزان تغییرات قندها و اسیدهای آلی دو رقم کیوی (هایوارد و آبوت) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(7):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/22429/fa

    IEEE: کپی

    لیلا روزبه نصیرایی، شهرام دخانی، محمد شاهدی باغ خندان، و رضا شکرانی، “بررسی اثر بسته بندی و انبارمانی بر میزان تغییرات قندها و اسیدهای آلی دو رقم کیوی (هایوارد و آبوت) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 7، pp. 13–24، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا