Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,451
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخمین ناپدید شدن شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای پروتئین برخی اقلام خوراکی با روشهای کیسه های نایلونی متحرک و 3 مرحله آنزیمی

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 182

چکیده

 میزان ناپدید شدن شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای پروتئین هضم نشده در شکمبه برخی اقلام خوراکی مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی متحرک و روش 3 مرحله ای آنزیمی.تعیین شد. اقلام خوراکی مورد استفاده شامل علوفه ها (یونجه خشک, سیلاژ یونجه, سیلاژ ذرت, سیلاژ علف جو و کاه گندم), دانه ها (دانه جو و ذرت), منابع پروتئینی (کنجاله سویا, کنجاله تخم پنبه و پودر ماهی کلیکا), محصولات فرعی (سبوس گندم و تفاله چغندرقند) و دانه سویای خام و تف داده شده (واریته های سحر و ویلیامز) بودند. در بین منابع علوفه ای, قابلیت هضم پروتئین کاه گندم در کل لوله گوارشی بطور معنی داری (P<0/05) کمتر از سایر منابع علوفه ای بود. میانگین قابلیت هضم پروتئین دانه جو در کل لوله گوارشی (74/0 و 83/0 به ترتیب در روش کیسه های نایلونی و 3 مرحله ای آنزیمی) بطور معنی داری (P<0/05) بیشتر از دانه ذرت (68/0 و 75/0 به ترتیب در روش کیسه های نایلونی و 3 مرحله ای آنزیمی) بود. همچنین قابلیت هضم پروتئین کنجاله سویا با روش کیسه های نایلونی متحرک و 3 مرحله ای آنزیمی (به ترتیب 87/0 و 92/0) در کل لوله گوارشی بیش از (P<0/05) کنجاله تخم پنبه (به ترتیب 78/0, 77/0) و پودر ماهی (به ترتیب 8/0 و 81/0) بود. قابلیت هضم روده ای و کل دستگاه گوارش پروتئین دانه های تف داده شده هر دو واریته دانه های سویا بیش از دانه خام آنها بود (P<0/05). نتایج این آزمایش نشان داد که همبستگی نسبتا بالایی (94/0=2r) بین روش کیسه های نایلونی متحرک با روش 3 مرحله آنزیمی برای تخمین قابلیت هضم روده ای پروتئین هضم نشده شکمبه ای اقلام خوراکی مورد استفاده در این آزمایش وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

دانش مسگران، محسن، و نصیری مقدم، حسن. (1384). تخمین ناپدید شدن شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای پروتئین برخی اقلام خوراکی با روشهای کیسه های نایلونی متحرک و 3 مرحله آنزیمی . علوم و صنایع کشاورزی، 19(2)، 171-182. SID. https://sid.ir/paper/22460/fa

Vancouver: کپی

دانش مسگران محسن، نصیری مقدم حسن. تخمین ناپدید شدن شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای پروتئین برخی اقلام خوراکی با روشهای کیسه های نایلونی متحرک و 3 مرحله آنزیمی . علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(2):171-182. Available from: https://sid.ir/paper/22460/fa

IEEE: کپی

محسن دانش مسگران، و حسن نصیری مقدم، “تخمین ناپدید شدن شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای پروتئین برخی اقلام خوراکی با روشهای کیسه های نایلونی متحرک و 3 مرحله آنزیمی ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 2، pp. 171–182، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22460/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا