مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,116
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش درون حیوانی (In vivo) با روش های کیسه های نایلونی متحرک و سه مرحله ای آنزیمی در برآورد ناپدید شدن پروتئین علف خشک یونجه و دانه جو

صفحات

 صفحه شروع 260 | صفحه پایان 266

چکیده

 ناپدید شدن شکمبه ای و پس از شکمبه ای علف خشک یونجه و دانه جو با استفاده از روش های درون حیوانی, کیسه های نایلونی متحرک و سه مرحله ای آنزیمی -3) مرحله ای) برآورد شد. در روش درون حیوانی از چهار راس گوسفند نر بلوچی (با میانگین وزن بدن 49.4±3.5 کیلوگرم) در قالب طرح مربع لاتین استفاده شد. جیره های آزمایشی شامل دو جیره علف خشک یونجه و مخلوط علف خشک یونجه و دانه جو به نسبت 1:1 بود. جیره های آزمایشی در دو دوره که هر دوره شامل 24 روز که 7 روز آن دوره جمع آوری مدفوع بود, به حیوانات خورانده شد. در روش کیسه های نایلونی متحرک از گوساله های نر اخته که دارای فیستولای شکمبه ای و کانولای روده ای بودند, استفاده شد. دراین روش ابتدا کیسه های حاوی نمونه به مدت 12 ساعت در شکمبه کشت داده شدند و پس از آن کیسه های حاوی یک گرم از نمونه ای که در شکمبه تجزیه نشده بود در ابتدای روده کوچک رها و کیسه ها از طریق مدفوع جمع آوری شدند. در روش 3- مرحله ای ابتدا نمونه ها با استفاده از کیسه های نایلونی به مدت 12 ساعت در شکمبه کشت داده شدند و پس از آن نمونه های تجزیه نشده در شکمبه در محلول های آنزیمی کشت داده شدند. ناپدید شدن پروتئین خام علف خشک یونجه و دانه جو (به ترتیب, 0.74 و 0.69) در کل دستگاه گوارش در روش درون حیونی به طور معنی داری (P<0.01) پایین تر از روش کیسه های نایلونی متحرک (به ترتیب, 0.89 و 0.96) و روش -3 مرحله ای (به ترتیب, 0.81 و 0.89) بود. ناپدید شدن پروتئین خام در کل دستگاه گوارش در روش کیسه های نایلونی متحرک به طور معنی داری (P<0.01) بالاتر از روش -3 مرحله ای بود. ناپدید شدن پس از شکمبه ای پروتئین خام تجزیه نشده یونجه خشک و دانه جو که با استفاده از روش کیسه های نایلونی متحرک به دست آمد (به ترتیب, 0.69 و 0.89), به طور معنی داری بالاتر از روش -3 مرحله ای (به ترتیب, 0.49 و 0.56) بود. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که اختلاف معنی داری بین روش های درون حیوانی, کیسه های نایلونی متحرک و -3 مرحله ای در برآورد قابلیت هضم پروتئین خام علف خشک یونجه و دانه جو در کل دستگاه گوارش وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانی عزیزآبادی، حسین، دانش مسگران، محسن، ولی زاده، رضا، و نصیری مقدم، حسن. (1388). مقایسه روش درون حیوانی (In vivo) با روش های کیسه های نایلونی متحرک و سه مرحله ای آنزیمی در برآورد ناپدید شدن پروتئین علف خشک یونجه و دانه جو. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 10(3 (مسلسل 28))، 260-266. SID. https://sid.ir/paper/85756/fa

    Vancouver: کپی

    جهانی عزیزآبادی حسین، دانش مسگران محسن، ولی زاده رضا، نصیری مقدم حسن. مقایسه روش درون حیوانی (In vivo) با روش های کیسه های نایلونی متحرک و سه مرحله ای آنزیمی در برآورد ناپدید شدن پروتئین علف خشک یونجه و دانه جو. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1388؛10(3 (مسلسل 28)):260-266. Available from: https://sid.ir/paper/85756/fa

    IEEE: کپی

    حسین جهانی عزیزآبادی، محسن دانش مسگران، رضا ولی زاده، و حسن نصیری مقدم، “مقایسه روش درون حیوانی (In vivo) با روش های کیسه های نایلونی متحرک و سه مرحله ای آنزیمی در برآورد ناپدید شدن پروتئین علف خشک یونجه و دانه جو،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 10، no. 3 (مسلسل 28)، pp. 260–266، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85756/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button