مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای ماده خشک، پروتیین خام و اسیدهای امینه برخی از منابع پروتیینی با استفاده از روش کیسه نایلونی متحرک

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 188

چکیده

 ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای ماده خشک, پروتیین خام و اسیدهای آمینه برخی از منابع پروتینی با استفاده از روش کیسه های نایلونی متحرک در 6 راس گوساله نر اندازه گیری شد. هضم شکمبه ای ماده خشک در بین مواد خوراکی از 310 (پودر گوشت و کنجاله تخم پنبه) تا 500 (کنجاله سویا) گرم در کیلوگرم ماده خشک خوراک های مورد مطالعه متغیر بود. هضم روده ای ماده خشک باقی مانده بعد از انکوباسیون شکمبه از 240 (کنجاله پنبه دانه) تا 890 (پودر ماهی) گرم در کیلو گرم ماده خشک قرار داشت. ناپدید شدن ماده خشک در کل دستگاه گوارش از 470 (کنجاله پنبه دانه) تا 930 (پودر ماهی) گرم در کیلوگرم ماده خشک خوراک های مورد مطالعه متغیر بود. قابلیت هضم پروتیین خام بعد از انکوباسیون در شکمبه در بین مواد خوراکی مورد مطالعه از 320 (پودر گوشت و پودر ماهی) تا 650 (کنجاله پنبه دانه) گرم در کیلوگرم و پروتیین خام ماده خوراکی متغیر بود. هضم پروتیین خام بعد از انکوباسیون در روده کوچک و روده بزرگ در بین مواد خوراکی از 660 (پودر گوشت) تا 930 (پودر ماهی) گرم در کیلوگرم پروتیین خام باقیمانده بعد از انکوباسیون شکمبه و ناپدید شدن پروتییین خام در کل دستگاه گوارش از 770 (پودر گوشت) تا 950 (پودر ماهی) گرم در کیلوگرم پروتیین خام ماده خوراکی متغیر بود. هضم شده کل اسیدهای آمینه بعد از انکوباسیون در شکمبه در بین مواد خوراکی از 200 (کنجاله سویا) تا 440 ( پودر گوشت) گرم در کیلوگرم کل اسیدهای آمینه خوراک, در روده از 580 (پودر گوشت) تا 910 (پودر ماهی) گرم در کیلوگرم کل اسیدهای آمینه باقیمانده حاصل از انکوباسیون شکمبه و ناپدید شدن کل اسیدهای آمینه در کل دستگاه گوارش از 770 (پودر گوشت) تا 960 (پودر ماهی) گرم در کیلو گرم کل اسیدهای آمینه خوراک متغیر بود. نتایج نشان داد که در هر ماده خوراکی مورد مطالعه در این آزمایش, مواد مغذی با قابلیت ناپدید شدن کم در شکمبه, به میزان بیشتری در روده کوچک و روده بزرگ ناپدید شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، اکبر، دانش مسگران، محسن، ولی زاده، رضا، و افتخاری شاهرودی، فریدون. (1385). ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای ماده خشک, پروتیین خام و اسیدهای امینه برخی از منابع پروتیینی با استفاده از روش کیسه نایلونی متحرک. دانش کشاورزی، 16(1)، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/28880/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده اکبر، دانش مسگران محسن، ولی زاده رضا، افتخاری شاهرودی فریدون. ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای ماده خشک, پروتیین خام و اسیدهای امینه برخی از منابع پروتیینی با استفاده از روش کیسه نایلونی متحرک. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(1):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/28880/fa

    IEEE: کپی

    اکبر تقی زاده، محسن دانش مسگران، رضا ولی زاده، و فریدون افتخاری شاهرودی، “ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای ماده خشک, پروتیین خام و اسیدهای امینه برخی از منابع پروتیینی با استفاده از روش کیسه نایلونی متحرک،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 179–188، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28880/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button