APA:
کپیامیری، حمزه. (1397). شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و بررسی ساختارهای ترشحی گیاه در مرحله میوه. Grammosciadium scabridium Boiss. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، 31(4 )، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/22644/fa
Vancouver:
کپیامیری حمزه. شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و بررسی ساختارهای ترشحی گیاه در مرحله میوه. Grammosciadium scabridium Boiss. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)[Internet]. 1397؛31(4 ):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/22644/fa
IEEE:
کپیحمزه امیری، “شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و بررسی ساختارهای ترشحی گیاه در مرحله میوه. Grammosciadium scabridium Boiss،” زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، vol. 31، no. 4 ، pp. 9–19، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22644/fa